Design og CMS levert av EKH.no

Personvern

Når du som bruker besøker våre nettsider, etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Denne nettside er drevet og eiet av

Calidris AS
Org.nr: 988809225
Roaldset, 6450 Hjelset, Norway
Tlf: +47 913 70 899
E-post: olbjorn.kvernberg@geogroup.no

Om informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din pc. Nettstedet den kom fra, bruker informasjonskapselen til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en informasjonskapsel.

Nettsidens bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på hjemmesiden, slik at vi løpende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker f.eks. hva du har lagt i en eventuell innkjøpskurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på hjemmesiden. Vi bruker også informasjonskapselr til å målrette våre annonser til deg på andre hjemmesider. Overordnet benyttes informasjonskapselr som en del av vår løsning, for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Avvisning av informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapseler på din PC ved å endre innstillingene i din nettleser. Hvor du finner disse innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte, fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at hjemmesiden kan huske de valg du foretar.

Sletting av informasjonskapsler

Informasjonskapseler som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine informasjonskapseler ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom disse ikke fungerer, og/eller du benytter en MAC, må du først avklare hvilken nettleser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

Husk: Benytter du flere nettlesere, må du slette informasjonskapsler i alle.

Informasjonskapsler vi bruker

NavnHensiktLeverandørUtløpsdato
CMSSESSID Lagrer sesjonsdata fra et nettstedbesøk. Slettes så snart du forlater siden eller lukker nettleseren. CMS Made Simple Session
_ga Registrere en unik ID som benyttes til å generere statistiske data for hvordan brukeren bruker nettstedet. Det medfører at din bruk av våre nettsider blir overført til, og lagret av, Google. Denne informasjonen vil i så fall bli behandlet i tråd med Googles personvernpolicy. Google Analytics 2 år
_gat Brukes for å begrense for mange kall mot Google Analytics. Google Analytics 1 minutt
_gid Brukes av Google Analytics for å skille mellom ulike brukere. Google Analytics 24 timer